Vi lyser upp

din vardag!

 

Kontakt

martin@ledsmi.se

soren@ledsmi.se

 

Övrigt

 

 

 

 

 

   Välkommen till LEDsmi.se

 

Vilka är då LEDsmi.se. Vi är två idrottsintresserade personer i Ulricehamn som gillar att använda dygnets alla 24timmar. 

 

Martin har varit aktiv inom fotboll med spel i Västgötalaget som bästa merit. Har varit aktiv inom motocross med körning i div2 och Enduro med deltagande i Gotlandgrandnational, Ränneslättsloppet samt C-kåsan. Har sedan 2008 återupptagit skidåkningen som var ett intresse under uppväxten. Kört Vasaloppet de senaste åren. Vid barmark körs det rullskidor, både träning och tävlingar.

Ungdomstränare i Ulricehamn IF Skidor och Ulricehamns IF Hockey Team 04.

 

Sören har sedan barnsben tävlat i Orientering, skidorientering och längdskidåkning. Gick på skidgymnasiet i Ulricehamn, idrottspluton i Boden och tävlade för Äspereds IF i längdskidor under många år. Bästa placering på Vasaloppet är en 38:e plats. Numera blir det mest motionscykling på racern eller MTB`n. Service & vallare åt skidåkare som Dan Moberg Skövde, Henrik Alm Idre Sk, Erik Wickström Ulricehamns IF  & Team Syrsab. Ungdomstränare i Ulricehamn IF Skidor.

 

Bara för att det är mörkt ute ska det inte ses som ett hinder att träna. Upptäck glädjen och nöjet i att vara ute en mörk natt med ett bra lyse som sällskap. Låt inte mörkret ses som ett

hinder utan se möjligheterna med att fortsätta en aktiv fritid fast dygnets ljusa timmar är över.

 

Användningsområdet är stort, sport och idrott men även tex vedklyvning, hundpromenader, ridning,  kräftfiske, svampplockning och varför inte lite bilmekning! Fantasin är den enda begränsningen för att utnyttja ett bra ljus ifrån LEDsmi.se.

 

 

 

/Martin E

/Sören K

 

 

Telefon:

Martin 0727-448035

Sören 0727-448036

 

Adress:

LEDsmi.se

Box 138

520 25 Dalum

 

LEDsmi.se drivs av företaget EKKA Sport 934006-8320

 

 

 

 

Copyright ® 2010 LEDsmi.se